VANWEGE DE LOCKDOWN WORDT ER GEEN RIJLES GEGEVEN VAN: 

- 15 DECEMBER 2020 t/m 2 MAART 2021

- 15 MAART 2020 t/m 10 MEI 2020


In navolging van het kabinetsbesluit tot een lockdown wordt per 15 december 2020 tot en met ten minste 2 maart 2021 geen rijles gegeven. 

Alle leerlingen zijn hierover reeds geïnformeerd.

Ook het CBR is in deze periode gesloten. Alle ingeplande TTT en PE worden uitgesteld en kunnen na de lockdown kosteloos worden ingehaald.
VEILIG EXAMEN DOEN BIJ HET CBR:

 


_______________________________________________________________

14 mei 2020:

Onderstaande protocollen zijn m.b.t. de veiligheid- en gezondheidseisen van toepassing:_______________________________________________________________

7 mei 2020: 

Met ingang van 11 mei 2020 mogen de rijscholen onder strikte voorwaarden weer open.

Voor Autorijschool Eric van Eijk geldt dat eerst alle voorbereidingen om goed te kunnen starten afgerond moeten zijn voordat we ook daadwerkelijk de weg op gaan. Buiten alle noodzakelijke producten om aan de COVID-maatregelen te kunnen voldoen moet ook de gehele planning worden omgegooid vanwege geannuleerde TussenTijdseToetsen, PraktijExamens en HerExamens.

De verwachting is dat wij weer in de week van 25 mei de autorijlessen gaan hervatten. Onderstaand protocollen is hierop van toepassing. Lees dit goed door en alleen door je hieraan te conformeren wordt er pas weer met de huidige en nieuwe rijlessen gestart. Dit geldt ook voor de regels bij het CBR.

 _______________________________________________________________

21 april 2020: 

DE MAATREGELEN VANWEGE HET CORONAVIRUS ZIJN VERLENGD TOT 20 MEI 2020. DIT BETEKENT DAT ER TENMINSTE TOT 20 MEI 2020 GEEN RIJLES WORDT GEGEVEN

_______________________________________________________________

31 maart 2020: 

DE MAATREGELEN VANWEGE HET CORONAVIRUS ZIJN VERLENGD TOT EN MET 28 APRIL 2020. DIT BETEKENT DAT ER TENMINSTE TOT EN MET 28 APRIL 2020 GEEN RIJLES WORDT GEGEVEN

_______________________________________________________________

22 maart 2020: 

DE MAATREGELEN VANWEGE HET CORONAVIRUS ZIJN VERLENGD TOT EN MET 6 APRIL 2020. DIT BETEKENT DAT ER TENMINSTE TOT EN MET 6 APRIL 2020 GEEN RIJLES WORDT GEGEVEN

_______________________________________________________________

15 maart 2020: 

VANWEGE DE MAATREGELEN DIE DOOR DE REGERING ZIJN GENOMEN M.B.T. HET CORONAVIRUS WORDT ER TENMINSTE TOT EN MET 31 MAART 2020 GEEN RIJLES GEGEVENWIJ VOLGEN HIERIN OOK HET BELEID VAN HET CBR DIE ALLE TOETSEN EN EXAMENS TOT GENOEMDE DATUM HEEFT GEANNULEERD.

_______________________________________________________________

Het is onmogelijk om de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de regering toe te passen in de lesauto en zowel jouw als onze gezondheid kunnen we hierdoor niet garanderen. Zo is het echt onmogelijk om aan de maatregel te voldoen om 1,5 meter afstand te houden in de auto. Ook het ontsmetten van elk onderdeel in de auto n.a.v. een mogelijke ingreep niet uitvoerbaar.

Het aantal Corona- besmettingen en doden neemt snel toe! Neem de maatregelen van de overheid die zijn afgekondigd dus serieus! Blijf thuis en neem geen onnodig risico voor jezelf en ook zeker niet voor een ander! Denk vooral aan de kwetsbare doelgroepen zoals de ouderen en andere met een slechtere gezondheid.

Zodra de situatie veilig genoeg is om de rijopleiding weer op te pakken krijgen de rijlessen van leerlingen die TussenTijdseToetsen en Examens moeten gaan inhalen of leerlingen waarvoor al een TTT of PE is ingepland voorrang zodat zij zich voldoende kunnen voorbereiden. Wij hopen op je begrip hiervoor en hopen ook zo snel mogelijk weer te kunnen gaan starten met de rijlessen.

Wij wensen iedereen die op welke manieren dan ook getroffen is door het Coronavirus heel veel beterschap en/of sterkte!

ZORG GOED VOOR JEZELF EN VOOR ELKAAR !